Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالمالک شنبه‌زاده ،مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، اظهار داشت: طی تفاهم نامه‌ای با که اداره کل زندان‌های استان  با معاونت صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی منعقد شد برهمکاری دوجانبه در برگزاری کلاس‌های آموزشی برای زندانیان وآماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار پس از دوره ندامت تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: همچنین در خصوص برگزاری نمایشگاه ویژه آثار تولید شده زندانیان در حوزه صنایع‌دستی پس از بحث و تبادل‌نظر در صورت عادی شدن وضعیت کرونا این امر محقق شود.

شنبه‌زاده تصریح کرد: این تفاهم‌نامه در راستای تحقق اهداف حمایتی، آموزشی و ترویجی معاونت صنایع‌دستی و بهره‌گیری از برخی ظرفیت‌های هنری در رشد و توسعه قابلیت‌های فنی و خود اشتغالی در میان مددجویان تحت پوشش امور زندان‌ها امضا شد.

او با بیان اینکه این اداره کل آمادگی دارد تا از ظرفیت‌های خود برای هر گونه همکاری متقابل استفاده کند، گفت: در راستای برگزاری جشن‌ها، نمایشگاه‌ها، فروشگاه‌ها و همایش‌های تخصصی با محوریت موضوعی صنایع‌دستی و ایجاد زمینه برگزاری نمایشگاه تخصصی برای ارائه توانمندی‌های مددجویان و فروش محصولات آن‌ها همکاری‌های ویژه انجام می‌شود.

شنبه زاده ادامه داد : ارائه آموزش‌های مهارتی در حوزه مشاغل زودبازده با هدف حرفه آموزی و ایجاد زمینه اشتغال مددجویان در حین تحمل حبس و پس از آزادی از زندان و اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی به هنرآموختگان پس از قبولی در آزمون‌های مربوطه و ارائه کارت صنعتگری بر اساس ضوابط و استاندارد‌های صنایع‌دستی از دیگر تعهدات این اداره‌کل است.

انتهای پیام / غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی دوره های آموزشی زندانیان صنایع دستی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • آماده سازی حرم مطهر رضوی برای برگزاری جشن های دهه کرامت
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • آماده سازی مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران